Casa de colònies La Figuera

Benvinguts a la casa de colònies LA FIGUERA

La nostra casa de colònies és una masia  reformada i adaptada  situada a Castellnou de Bages, un espai per deixar enrere la rutina i compartir  bones estones amb els amics. Dedicada a estades en família, grups, esplais i casaments. La població de Santpedor es troba a només  7,5 km i Manresa, centre històric del mercat, de l'art i la cultura de la comarca. a 18 km.

Formem part d'Educa-lleure, el departament de colònies del Grup Educa, especialitzats en la gestió d'activitats d'educació en el lleure.

Podeu consultar totes les activitats gestionades a www.grupeduca.cat

Per més informació visiteu  web de la Figuera

La casa

La casa

Menjador

Menjador

Sala d'activitats

Sala d'activitats

Sala de festes

Sala de festes

Habitació

Habitació

Camps de jocs

Camps de jocs

Barbacoa

Barbacoa

Instal·lacions

la figuera

 

 • 120 places d'allotjament
 • 1 menjador per a 140 places
 • 3 sales d'activitats
 • habitacions i banys adaptats
 • zona TV
 • sala per a festes amb nevera
 • sala d'estar amb nevera
 • pistes de futbol
 • piscina
 • barbacoa

 

 

 

 

 

 

 

Podeu consultar informació de les activitats a www.lafiguera.cat

 

 • Dades de contacte

 • Buenos Aires, 12-14 baixos
 • 08902 - Hospitalet de Llobregat
 • (Barcelona)
Informació legal
x

Empresa: DAVID PUJOL GEBELLI

NIF: 40305964M

Teléfon: 93 431 21 39

E-mail: david@grupeduca.cat

Valid XHTML 1.0 Transitional

 

Política de privacitat

Àmbit d'aplicació.- La present política de seguretat afecta qualsevol dada de caràcter personal dels usuaris d'Internet (en endavant, "els Usuaris") que visitin la pàgina web http://www.grupeduca.cat/ (en endavant, "la Pàgina Web" ), i omplin els formularis de sol licitud de reserva disponibles a la mateixa. Les dades personals dels usuaris seran tractades exclusivament pels anunciants de la Pàgina Web d'acord amb la seva pròpia política de seguretat. La Pàgina Web és gestionada per DAVID PUJOL GEBELLI amb NIF 40305964M i domicili social al (en endavant, "el Prestador del Servei").

Informació als usuaris de l'existència de fitxer i sol·licitud del consentiment per al tractament automatitzat de les seves dades: En relació amb les dades de caràcter personal facilitades pels usuaris, el Prestador del Servei, com a mer encarregat del tractament, compleix estrictament la normativa vigent establerta en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (en endavant, "LOPD") i la resta de legislació que la desenvolupa.

Finalitat del tractament: Les dades personals facilitades pels usuaris seran tractats pels anunciants de la pàgina web amb la finalitat de gestionar la seva petició, quedant arxivats en fitxers de la seva responsabilitat.

Drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició: Els Usuaris que facilitin les seves dades personals, podran exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en qualsevol moment, sol · licitant per correu postal als anunciants de la pàgina web i, amb caràcter subsidiari, davant DAVID PUJOL GEBELLI amb NIF 40305964M i domicili social al , incloent, còpia del DNI o NIF del titular de les dades. En aquest segon cas el Prestador del Servei es limitarà a tramitar la seva sol·licitud a l'anunciant que correspongui, segons el que estableix l'article 26 del Reial Decret 1702/2007.

Seguretat.- El Prestador del Servei assegura l'absoluta confidencialitat i privacitat de les dades personals recollides i per això s'han adoptat mesures tècniques i organitzatives de seguretat per evitar l'alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat i garantir així la seva integritat i seguretat; especialment les previstes en el Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. El Prestador del Servei no serà responsable, en cap cas, de les incidències que puguin sorgir al voltant de les dades personals quan es derivin bé d'un atac o accés no autoritzat als sistemes de tal manera que sigui impossible de detectar per les mesures de seguretat implantades o bé quan es degui a una falta de diligència dels Usuaris pel que fa a la guàrdia i custòdia de les seves claus d'accés o de les seves pròpies dades personals.

Veracitat de les dades.- Els Usuaris són responsables de la veracitat de les seves dades, comprometent-se a no introduir dades falses i a procedir a la modificació dels mateixos si fos necessari.

Politica de cookies