tornar

Vacances de Nadal i Festa de Cap d'any a Les Tallades

 

La casa de colònies Les Tallades (Vilanova de Sau) ofereix vacances amb activitats dirigides a famílies durant les festes nadalenques!! (inclou la nit de cap d'any!)

 

Us oferim allotjament en pensió completa i una programació d'activitats diverses dirigides a totes les edats

Per la NIT DE CAP D'ANY oferim un sopar especial per acomiadar el 2017 i ina gran festa amb DJ i barra lliure a la nostra carpa per donar la benvinguda al 2018!

 

Per descobrir ben bé Les Tallades visiteu el NOU TOUR VIRTUAL. Un recorregut en 360º pels exteriors i interiors de Les Tallades, perquè la coneixeu en tot detall! Si en pantalla us agrada us animem a què la coneixeu en directe!

 

Dies

Des del 29 de desembre al 4 de gener

 

​Les activitats: es faran des del dia 30 fins el 31 migdia i a partir del dia 1 a la tarda

 

Tarifes 2017(iva inclòs. Inclou la nit de cap d'any)

Estada 4 dies/3 nits

 

Estada 3 dies/2 nits

 

NOMÉS NIT DE CAP D'ANY

95€ adult i 45€ infants de 3 a 12 anys

Inclou sopar especial festa a la carpa amb DJ i barra lliure, allotjament i esmorzar

Infants de 2 anys: 17€/nit

Infants d'1 any: 10€/nit 

 

Preus amb iva inclòs, pensió completa, habitacions familiars amb bany propi i activitats dirigides. 

 

Més informació i reserves:: 93 431 21 39 de dilluns a divendres de 9.30h a 15h // david@grupeduca.cat

I també pots accedir al FORMULARI per sol·licitar la teva reserva o més informació. 

Dates:

Des de 29 desembre
Fins a 4 gener

Cases:

Les Tallades
Vilanova de Sau

Preu:

Des de preus segons estada i edats

Comparteix-ho...

  • Dades de contacte

  • Buenos Aires, 12-14 baixos
  • 08902 - Hospitalet de Llobregat
  • (Barcelona)
Informació legal
x

Empresa: DAVID PUJOL GEBELLI

NIF: 40305964M

Teléfon: 93 431 21 39

E-mail: david@grupeduca.cat

Valid XHTML 1.0 Transitional

 

Política de privacitat

Àmbit d'aplicació.- La present política de seguretat afecta qualsevol dada de caràcter personal dels usuaris d'Internet (en endavant, "els Usuaris") que visitin la pàgina web http://www.grupeduca.cat/ (en endavant, "la Pàgina Web" ), i omplin els formularis de sol licitud de reserva disponibles a la mateixa. Les dades personals dels usuaris seran tractades exclusivament pels anunciants de la Pàgina Web d'acord amb la seva pròpia política de seguretat. La Pàgina Web és gestionada per DAVID PUJOL GEBELLI amb NIF 40305964M i domicili social al (en endavant, "el Prestador del Servei").

Informació als usuaris de l'existència de fitxer i sol·licitud del consentiment per al tractament automatitzat de les seves dades: En relació amb les dades de caràcter personal facilitades pels usuaris, el Prestador del Servei, com a mer encarregat del tractament, compleix estrictament la normativa vigent establerta en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (en endavant, "LOPD") i la resta de legislació que la desenvolupa.

Finalitat del tractament: Les dades personals facilitades pels usuaris seran tractats pels anunciants de la pàgina web amb la finalitat de gestionar la seva petició, quedant arxivats en fitxers de la seva responsabilitat.

Drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició: Els Usuaris que facilitin les seves dades personals, podran exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en qualsevol moment, sol · licitant per correu postal als anunciants de la pàgina web i, amb caràcter subsidiari, davant DAVID PUJOL GEBELLI amb NIF 40305964M i domicili social al , incloent, còpia del DNI o NIF del titular de les dades. En aquest segon cas el Prestador del Servei es limitarà a tramitar la seva sol·licitud a l'anunciant que correspongui, segons el que estableix l'article 26 del Reial Decret 1702/2007.

Seguretat.- El Prestador del Servei assegura l'absoluta confidencialitat i privacitat de les dades personals recollides i per això s'han adoptat mesures tècniques i organitzatives de seguretat per evitar l'alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat i garantir així la seva integritat i seguretat; especialment les previstes en el Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. El Prestador del Servei no serà responsable, en cap cas, de les incidències que puguin sorgir al voltant de les dades personals quan es derivin bé d'un atac o accés no autoritzat als sistemes de tal manera que sigui impossible de detectar per les mesures de seguretat implantades o bé quan es degui a una falta de diligència dels Usuaris pel que fa a la guàrdia i custòdia de les seves claus d'accés o de les seves pròpies dades personals.

Veracitat de les dades.- Els Usuaris són responsables de la veracitat de les seves dades, comprometent-se a no introduir dades falses i a procedir a la modificació dels mateixos si fos necessari.

Politica de cookies