Calçotades

ATENCIÓ ESTEM DE REBAIXES FINS EL 31 DE GENER! US APLIQUEM UN 10% DE DESCOMPTE EN LES VOSTRES ESTADES I DINARS AMB CALÇOTADA DEL MES DE FEBRER! QUE NO SE US ESCAPI!

 

Comencem la temporada de CALÇOTADES! Les nostres cases, Les Tallades i La Figuera, ofereixen diverses opcions d'àpats i estades amb productes de proximitat i BUFFET LLIURE DE CALÇOTS!!

 

Casa Les Tallades (Vilanova de sau)

Gaudiu d'un dia de calçotada al costat del pantà de Sau. Els vostres infants a partir de 5 anys  podran accedir al parc d'aventura de forma gratuïta. 

Us oferim diferentes opcions d'estada: 

 • dinar i passar el dia+parc d'aventura: 25€ adult, 15€ nens a partire de 5 anys, 8,5€ nens de 1-4 anys. 
 • estada amb pensió completa i allotjament (inclou el dinar de calçotada) i activitats amb monitor des de dissabte a la tarda fins diumenge al matí  (inclou parc d'aventura):  si voleu entrar el dissabte tarda la tarifa es 57€ adult, 35€ infants de 3-12 anys, 17€ infants de 2 anys i 10€ infants de 1 any. Si voleu entrar dissabte al mati el preu seria de 65€ adult, 45€ infants de 3-12 anys, 17€ infants de 2 anys i 10€ infants de 1 any.

 

 

Casa La Figuera (Castellnou de Bages)

Dinars amb buffet lliure de calçots !! Amb possibilitat d'allotjament a la cas ade colònies per a famílies i grups. 

Gaudiu del nostre entorn, del nucli de Castellnou de Bages i de totes les activitats que podeu trobar a la comarca del Bages. 

Dinar i passar el dia: 25€ adult, 15€ infants de 6-12 a 12 anys, 8,5€ infants de 1-5 anys

Opció de pensió completa, allotjament i dinar de calçotada (tindreu una espai de trobada pel vostre grup):

50€ adult, 30€ infants de 3-12 anys, 17€ infants de 2 anys i 10€ infants de 1 any. 

 • Si voleu arribar amb el dinar de dissabte i sortir despres del dinar de dimnege el preu seria 65€ adult i 45€ nens de 3-12 anys. 17€ infants de 2 anys i10€ infants de 1 any

 

 

 

 

Menú calçotada

 • buffet de calçots
 • Graellada de carn: xai d'Olot; butifarra, xoriço i panxeta d'Osona
 • Mongetes del ganxet i patates al caliu
 • postre La Fageda o fruita
 • Aigua i vi de bóta, i pà de pagès

Menú infantil

 • Macarrons casolans
 • Carn a la brasa amb patates xips
 • Postre la Fageda o fruita
 • Aigua 
 • Dades de contacte

 • Buenos Aires, 12-14 baixos
 • 08902 - Hospitalet de Llobregat
 • (Barcelona)
Informació legal
x

Empresa: DAVID PUJOL GEBELLI

NIF: 40305964M

Teléfon: 93 431 21 39

E-mail: david@grupeduca.cat

Valid XHTML 1.0 Transitional

 

Política de privacitat

Àmbit d'aplicació.- La present política de seguretat afecta qualsevol dada de caràcter personal dels usuaris d'Internet (en endavant, "els Usuaris") que visitin la pàgina web http://www.grupeduca.cat/ (en endavant, "la Pàgina Web" ), i omplin els formularis de sol licitud de reserva disponibles a la mateixa. Les dades personals dels usuaris seran tractades exclusivament pels anunciants de la Pàgina Web d'acord amb la seva pròpia política de seguretat. La Pàgina Web és gestionada per DAVID PUJOL GEBELLI amb NIF 40305964M i domicili social al (en endavant, "el Prestador del Servei").

Informació als usuaris de l'existència de fitxer i sol·licitud del consentiment per al tractament automatitzat de les seves dades: En relació amb les dades de caràcter personal facilitades pels usuaris, el Prestador del Servei, com a mer encarregat del tractament, compleix estrictament la normativa vigent establerta en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (en endavant, "LOPD") i la resta de legislació que la desenvolupa.

Finalitat del tractament: Les dades personals facilitades pels usuaris seran tractats pels anunciants de la pàgina web amb la finalitat de gestionar la seva petició, quedant arxivats en fitxers de la seva responsabilitat.

Drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició: Els Usuaris que facilitin les seves dades personals, podran exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en qualsevol moment, sol · licitant per correu postal als anunciants de la pàgina web i, amb caràcter subsidiari, davant DAVID PUJOL GEBELLI amb NIF 40305964M i domicili social al , incloent, còpia del DNI o NIF del titular de les dades. En aquest segon cas el Prestador del Servei es limitarà a tramitar la seva sol·licitud a l'anunciant que correspongui, segons el que estableix l'article 26 del Reial Decret 1702/2007.

Seguretat.- El Prestador del Servei assegura l'absoluta confidencialitat i privacitat de les dades personals recollides i per això s'han adoptat mesures tècniques i organitzatives de seguretat per evitar l'alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat i garantir així la seva integritat i seguretat; especialment les previstes en el Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. El Prestador del Servei no serà responsable, en cap cas, de les incidències que puguin sorgir al voltant de les dades personals quan es derivin bé d'un atac o accés no autoritzat als sistemes de tal manera que sigui impossible de detectar per les mesures de seguretat implantades o bé quan es degui a una falta de diligència dels Usuaris pel que fa a la guàrdia i custòdia de les seves claus d'accés o de les seves pròpies dades personals.

Veracitat de les dades.- Els Usuaris són responsables de la veracitat de les seves dades, comprometent-se a no introduir dades falses i a procedir a la modificació dels mateixos si fos necessari.

Politica de cookies