Contacta'ns via WhatsApp
De dilluns a divendres de 9:30 a 16.30
659 177 639
De dilluns a diumenge fins les 20h
655 007 027

Qui som?

El Grup Educa som una empresa especialitzada en el disseny, gestió i dinamització de projectes socioculturals i educatius per a entitats i institucions públiques i privades, particulars i events privats. Des del dia 25 d'octubre del 2013 hem estat acreditats amb el certificat d'empresa socialment responsable dels territoris leader del projecte de cooperació Gestió Sostenible Rural (eix 4.PDR 2007-2013)

Us presentem els nostres serveis:

Educa-lleure compta amb un equip de professionals que gestionen  cases de colònies i organitzen colònies escolars i d’estiu. L’agencia gestiona les reserves i informa dels nostres serveis i recull qualsevol proposta d’activitat per tal de realitzar-la amb èxit.

Oferim colònies escolars, treballs de síntesi, colònies d'estiu, per a centres educatius, associacions, entitats de lleure i particulars. Estades esportives per entitats esportives i de caps de setmana i estiu per altres tipus d'entitats.

Ens dediquem a promoure el turisme familiar a través d estades amb activitats per adults i nens: castanyada i halloween, pont de la puríssima, estades de cap d'any, Sermana santa i vacances d'agost familiars. També organitzem caps de setmana temàtics amb calçotades,organització d'aniversaris i finalsde curs.

Les nostres instal·lacions, l'entorn natural i servei de cuina pròpi, proporciona, junt amb la nostra experiència, un espai idòni per la celebracio de casaments o esdeveniments d'empresa. Oferim un ampli catàleg de menús i serveis basats en un tracte personalitzat i proper que ajudarà a fer del vostre dia un record inolvidable.

 

 Us deixem una breu presentació en imatges

També podeu accedir a les web

www.lestallades.cat

www.lafiguera.cat

 

Les Tallades

Les Tallades Vilanova de Sau

La Figuera

La Figuera Castellnou de Bages

La Casona

La Casona Vilanova de Sau

POLITICA DE PRIVACITAT

DAVID PUJOL GEBELLÍ és el responsable del tractament de les dades personals dels usuaris d'aquest lloc web. Informem que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que es disposa en el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades.

1.- Finalitat del Tractament : És mantenir una relació comercial amb l'usuari d'aquest lloc web. Per realitzar el tractament les operacions previstes són:

.- Tramitar encàrrecs, sol·licituds o qualsevol tipus de petició que sigui realitzada per l'usuari a través de qualsevol de les formes de contacte que es posen a la seva disposició.

.- Enviament de comunicacions comercials publicitàries relacionades amb els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà electrònic o físic, present o futur, que possibiliti realitzar comunicacions comercials.

2.- Conservació de les dades : es conservessin mentre existeixin un interès mutu de mantenir la fi del tractament . Quan ja no siguin necessaris per a tal fi  se suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la total destrucció dels mateixos.

3.- Comunicació de les dades:  A l'usuari li assisteixen els drets d'accés, rectificació , supressió , oposició i portabilitat de les seves dades. Igual que el dret a presentar una reclamació davant l'autoritat de control, www.agpd.es , si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.

Per exercir el seu dret l'usuari ha d'enviar D.N.I. o passaport a:

David Pujol Gebellí , amb NIF 40305964M  amb domicili en C/Buenos Aires, 12. 08902  l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) i correu electrònic david@grupeduca.cat

4.- Caràcter obligatori de la informació facilitada per l'usuari: Els usuaris mitjançant la marcació de la casella corresponent, accepten expressament i de forma lliure i inequívoca, que les seves dades són necessàries per atendre la seva petició per part del prestador. L'usuari garanteix que les dades personals facilitades són veraces i es fa responsable de comunicar qualsevol modificació dels mateixos.

David Pujol Gebellí  informa i garanteix expressament als usuaris que les seves dades personals no seran cedits en cap cas a tercers, i si es realitzés algun tipus de cessió de dades personals , es demanarà prèviament el consentiment exprés , informat i inequívoc per part dels usuaris.

Totes les dades sol·licitades a través del servei web són obligatoris , ja que són necessaris per a la prestació del servei, en cas que no es facilitin totes les dades , no es garanteix que la informació i el servei que el prestador li faciliti, siguin ajustats completament a les seves necessitats .

Mesures de Seguretat : De conformitat amb el que es disposa en les normatives vigents en matèria de protecció de dades personals, el prestador està complint amb totes les disposicions de les normatives per al tractament de dades personals i els principis descrits  en l'articulo 5 del RGPD.

Es garanteix que s'han implementat polítiques tècniques i organitzatives apropiades per aplicar les mesures de seguretat que estableix el RGPD amb la finalitat de protegir els drets i llibertats dels usuaris i els ha comunicat la informació adequada perquè puguin exercir-los.

  • Dades de contacte

  • Buenos Aires, 12-14 local Educa
  • 08902 - Hospitalet de Llobregat
  • (Barcelona)
Informació legal
x

Empresa: DAVID PUJOL GEBELLI

NIF: 40305964M

Teléfon: 93 431 21 39

E-mail: david@grupeduca.cat

Valid XHTML 1.0 Transitional

 

[...]
Cargando...
[...]
Cargando...

Información básica sobre protección de datos

Volver
Fem servir galetes pròpies i de tercers per conèixer els usos del nostre web i poder millorar-lo, adaptar el contingut als teus gustos i personalitzar els nostres anuncis, màrqueting i publicacions a les xarxes socials. Pots acceptar-les totes, rebutjar-les o escollir la teva configuració clicant els botons corresponents. Per a més informació pots consultar la nostra Política de galetes.