Contacta'ns via WhatsApp
De dilluns a divendres de 9:30 a 16.30
659 177 639
De dilluns a diumenge fins les 20h
655 007 027

Les nostres colònies

Uns dies de distracció enmig de la natura, amb activitats dirigides de tot tipus: jocs, tallers, gincames, disfresses, música, aventura, astronomia, cinema...

Les Tallades i La Figuera us ofereixen una diversitat de colònies per a infants i joves per fer de la seva estada unes estades innoblidables. 

Des de Grup Educa us oferim colònies escolars per a nens i nenes d'infantil i primària, treballs de síntesi per a alumnes d'ESO i colònies d'estiu per a nens i nenes de tot Catalunya.

El nostre departament comercial us informarà de tot el necessari: activitats, preus, dates disponibles i qualsevol dubte que tingueu.

Coneix les nostres Colònies Escolars

Coneix els nostres Treballs de Síntesi

  • Dades de contacte

  • Buenos Aires, 12-14 local Educa
  • 08902 - Hospitalet de Llobregat
  • (Barcelona)
Informació legal
x

Empresa: DAVID PUJOL GEBELLI

NIF: 40305964M

Teléfon: 93 431 21 39

E-mail: david@grupeduca.cat

Valid XHTML 1.0 Transitional

 

[...]
Cargando...
[...]
Cargando...

Información básica sobre protección de datos

Volver
Fem servir galetes prňpies i de tercers per cončixer els usos del nostre web i poder millorar-lo, adaptar el contingut als teus gustos i personalitzar els nostres anuncis, mŕrqueting i publicacions a les xarxes socials. Pots acceptar-les totes, rebutjar-les o escollir la teva configuració clicant els botons corresponents. Per a més informació pots consultar la nostra Política de galetes.